Good practice rapport food
- Slagvaardige medewerkers in de foodsector
- Interessante trends en ontwikkelingen
- Concrete voorbeelden van foodbedrijven
Ieder bedrijf gaat op zijn eigen manier met uitdagingen om. De één heeft uitdagingen om de ambitieuze groeidoelstellingen van de organisatie in goede banen te leiden en anderen zijn bezig om op een beheerste manier de kostenefficiëntie verder vorm te geven. Wij staan u bij met concreet opleidingsadvies en praktijkgerichte opleidingen afgestemd op uw branche en werksituatie. Zodat u met uw slagvaardige medewerkers alle uitdagingen in de toekomst aankunt.
Wil je meer weten? Lees dan verder in deze whitepaper. Vul je e-mailadres en telefoonnummer in en je kunt direct de uitgave gaan lezen.
Documenten en downloads
Vul jouw gegevens in het onderstaande formulier in en het document wordt per mail aan je opgestuurd.
Bel mij
Heb je incompany- of maatwerk opleidingsvragen voor jouw bedrijf? Neem gerust contact met mij op. Ik help je graag verder. Bel of mail mij voor een persoonlijk advies! Voor de regio's Friesland en Noord-Holland. Ik ben specialist in het kennisgebied uitzendbranche en foodindustrie.
Jaap Minderman